Vacature notarieel medewerker vastgoed

7 januari 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het notariaat?

Wij hebben een vacature voor een zelfstandig dossierbehandelaar voor onze vastgoedpraktijk, met HBO werk- en denkniveau en een juridische achtergrond. Notariële ervaring of ervaring in vastgoed of financiële dienstverlening is een pré.

Van de nieuwe collega verwachten wij oog voor kwaliteit en een proactieve werkhouding, maar bovenal leergierigheid. Je bent tevens collegiaal en servicegericht. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Kennis van de Duitse taal is een pré. Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar (37,5 uur per week).

Na een korte inwerkperiode wordt er van je verwacht dat je zelfstandig dossiers kunt afhandelen. Naast het opstellen van notariële akten sta je in contact met klanten, tussenpersonen en bankinstellingen en ben je verantwoordelijk voor de bijbehorende correspondentie. Vanzelfsprekend word je bij de complexere zaken bijgestaan door het team van collega’s.

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke baan in een gevarieerde praktijk in een prettige, informele werksfeer. Vanuit onze algemene praktijk bedienen wij met een gedreven team een brede markt van zakelijke en particuliere cliënten op alle notariële rechtsgebieden.

Ons kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen, een landelijke organisatie van 150 notariskantoren die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en hun kennis en ervaring delen. Er zijn dus voldoende mogelijkheden voor je tot studie en verdere verdieping.

Jouw sollicitatie, voorzien van CV, kun je sturen naar j.fleuren@zuydnotarissen.nl. Voor informatie kun je ook contact opnemen met mr. Jos Fleuren (tijdens kantooruren: 045-5609870) of kijk op onze website: www.zuydnotarissen.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.